Hoe je vet verbrandt en spieren opbouwt

Hoe je vet verbrandt en spieren opbouwt

Als u vet wilt verliezen, moet u eerst begrijpen hoe het lichaam energie gebruikt. Je lichaam vereist energie om zijn basisfuncties uit te voeren, zoals het verteren van voedsel en het produceren van ATP. De hoeveelheid energie die u nodig hebt om dagelijkse taken uit te voeren, wordt uw basale metabolische snelheid genoemd. Het hangt af van verschillende factoren, waaronder uw geslacht, leeftijd en spiermassa. Het is belangrijk om te begrijpen hoe uw lichaam vet en koolhydraten gebruikt om uw activiteiten te voeden.

Als je nieuw bent om te sporten, traag zijn en je routine opbouwen. U kunt ook samenwerken met een geregistreerde diëtist om een geïndividualiseerd plan te ontwikkelen dat u zal helpen vet te verbranden en spieren op te bouwen. Als u niet weet waar u moet beginnen, kunt u een professional raadplegen om ervoor te zorgen dat u oefeningen doet die geen letsel veroorzaken.

Als je aan het sporten bent, probeer dan samengestelde bewegingen te doen. Deze oefeningen gebruiken meerdere spiergroepen en verhogen daarom de hoeveelheid calorieën die u verbrandt. Door samengestelde bewegingen in uw routine op te nemen, kunt u de intensiteit van uw training geleidelijk verhogen. Onthoud echter dat je hard moet werken om vet te verliezen. Het gebruik van krachttraining kan u helpen meer vet te verbranden en meer spiermassa op te bouwen. Krachttraining omvat het opheffen van gewichten en is een uitstekende manier om uw kracht te verbeteren en uw gezondheid te verbeteren.

Een andere manier om vet te verbranden is door uw inname van suikerzoete en alcoholische dranken te verminderen. Meer water drinken en groene thee drinken kan u helpen af te vallen, omdat beide antioxidanten bevatten die uw metabolisme stimuleren.

Reacties zijn gesloten.